Leseni kamenčki 16 kos

* Motorična ravnotežna igrača iz lesa za otroke od 3 let starosti.
* Otroci imajo za nalogo enega na drugega postaviti čim več lesenih kamnov tako, da z njih ne bi padel stolp.
* Kamni so posebej izdelani na način, da so ploščice, na katerih stojijo, stabilne samo v določenih položajih.

 

14,69

Zaloga: Na zalogi

SKU AL00205 Kategorije ,

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

VZDRŽLJIV IN VAREN – Že dolgo je znano, da so lesene igrače igrače, ki lahko v nepoškodovanem stanju zabavajo generacije. Lesene kocke, kamni so trpežni.
16 LESENIH KAMENČKOV – lahko jih postavite v poljubne oblike, vendar so stolpi najbolj spektakularni. Vključene so različne barve kamenčkov, tako da lahko ustvarite še bolj domiselne kreacije. Iz njih lahko ustvarite neverjetne vzorce – le za trenutek se morate zamisliti in načrtovati razporeditev elementov.
RAZVOJ – Igranje s sestavljanko je odličen način za razvoj ročnih spretnosti, spretnosti, vadbo koordinacije oči in rok ter vadbo sposobnosti logičnega razmišljanja. Otroci z igračo vadijo tudi potrpežljivost in koncentracijo. Urejanje blokov v posebne oblike zahteva koncentracijo in bujno domišljijo.
BARVE – čudovite barve dodajo estetsko vrednost in pritegnejo pozornost otrok ter jih spodbujajo k večkratni igri. Zlaganje kock je odličen način za zabavo z vso družino. Omogočila vam bo zanimivo preživljanje časa doma z otrokom in takoj pregnala dolgčas.

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.