Dostava

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk spletne trgovine Coffko by Lori & Ban je Pošta Slovenije. Cena poštnine znaša  3,99 EUR (težji predmeti, kot npr. pohištvo, se obračunajo posebej). Pri izbiri plačila po povzetju se zaračuna dodaten strošek provizije, ki znaša 2 €. Stroški dostave so navedeni ob naročilu in jih poravnate skupaj s celotnim zneskom naročila.

Dobavni rok za izdelke, ki so na zalogi, je običajno 2 delovnih dni. Za izdelke, ki niso na zalogi, je rok dobave vezan na dobavo s strani dobavitelja, ki bo naveden ob izdelku v spletni trgovini. V primeru, da kupcu daljši dobavni rok ne ustreza, lahko to sporoči in izdelek bo odstranjen iz naročila ali zamenjan z drugim.

Ob hkratnem naročilu več izdelkov z različnim rokom dobave, se upošteva najdaljši dobavni rok, saj se vsi naročeni izdelki kupcu dostavijo hkrati. V primeru, da želite naročilo prejeti v dveh ali več ločenih pošiljkah, se vam obračuna dodaten strošek dostave v višini 3,99 € (in 2 € v primeru plačila ob povzetju) za vsako dodatno pošiljko.

Kurirska služba pakete dostavlja na naslov, ki ste ga vnesli ob oddaji naročila. Paketi bodo dostavljeni znotraj delovnega časa DPD (praviloma med 8.00 in 16.00 uro), zato se lahko kupec odloči za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu, bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za poznejši prevzem.

Poškodbe pri dostavi 

Ob prevzemu pošljke naj kupec skrbno pregleda njeno vsebino. V kolikor je prišlo do poškodbe pošiljke med dostavo, naj kupec o tem nemudoma obvesti spletno trgovino Coffko by Lori & Ban na e-mail naslov [email protected].

Podrobnejše informacije glede dostave pošiljk so opredeljene v Splošnih pogojih poslovanja družbe LORI & BAN, Luka Brus s.p.