Politika zasebnosti

Politika zasebnosti velja za spletno trgovino coffko.com 

Varstvo osebnih podatkov
Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Pri vpisu v e-mail novice in pridobitev kupona za popust bomo zbirali in obdelovali naslednje osebne podatke: ime in priimek, e-naslov.

Coffko by Lori & Ban – spletna trgovina, je last podjetja Luka Brus s.p. (Kalce 21a, 1370 Logatec), kot upravljavec zbirk osebnih podatkov sme pridobljene podatke uporabiti in obdelovati v skladu z določili predpisov o varstvu osebnih podatkov za vse spodaj navedene namene in komunikacijske kanale: upravljanje baze podatkov in pošiljanje ponudb, izvajanje marketinških aktivnosti – oglaševanje, analiziranje in proučevanje nakupovalnih navad, spremljanje in beleženje dostavljivosti poslanih e-poštnih sporočil (ali jih je imetnik prejel), spremljanje in beleženje, katere vsebine je imetnik e-poštnega naslova odprl oziroma prebral (spremljanje klikov na spletne povezave, vsebovane v e-poštnih sporočilih), izvajanje dodatnih ponudb, izvajanje nagradnih iger in sodelovanje na promocijskih dogodkih, ki vključujejo žrebanja in objavo podatkov o izžrebancih ter zbiranje osebnih podatkov na promocijskih dogodkih.

Pri nakupu v spletni trgovini coffko.com bomo zbirali in obdelovali naslednje osebne podatke: ime in priimek, naslov, poštna številka, kraj, telefon, e-naslov.

Zbrane osebne podatke bomo skrbno hranili in obdelovali dokler obiskovalec ali kupec spletne trgovine ne bo zahteval izbrisa oziroma se ne bo odjavil.

Pridobljenih osebnih podatkov ne bomo z nikomer delili, niti jih nikomur posredovali. Namenjeni bodo izključno za zgoraj navedene namene.

V primeru težav oz. nejasnosti pri uporabi spletnega mesta si lastnik spletnega mesta pridržuje pravico do stika s potrošnikom prek sredstev komunikacij na daljavo. Ob morebitnem “vdoru” v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti.

Obveščanje in e-novice
Uporabnik se s prijavo na e-novice strinja, da ga do 3x tedensko obveščamo o novostih in akcijah na našem spletnem mestu. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja novic.

Mnenja in komentarji uporabnikov
Mnenja oziroma komentarji uporabnikov in recenzije izdelkov, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti trgovine, ki so namenjene skupnosti uporabnikov. Ponudnik omogoča, da mnenje napiše katerikoli registrirani uporabnik trgovine, pred dokončno objavo pa jih ponudnik pregleda.

Ponudnik ne bo objavil mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, obsceni ali po mnenju ponudnika ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe in ponudniku dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Ponudnik ima pravico vsebino uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu ponudnika, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah.

Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na ponudnika.