Lesena vstavljanka – sorter 6v1

Vstavljanka je odlična zabava za ustvarjalne otroke. Izdelana je iz naravnega materiala, lesa, katerega lepoto in vzdržljivost bo cenil prav vsak. V kompletu je veliko pisanih elementov, iz katerih lahko otrok ustvarja različne vzorce.

VKLJUČENO:
lesena podlaga
ribiška palica
žlica
palice
10 rib z magnetom
3 matematični znaki
10 števk
55 krogov
9 vozil

21,54

Zaloga: Na zalogi

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

LESENA – vstavljanka mozaik perle je narejena iz naravnega materiala, lesa, katerega lepoto in vzdržljivost bo cenil prav vsak.
RAZVIJA – vstavljanka je odlična zabava za otroka in odličen način za razvijanje ročnih spretnosti in domišljije . Pomaga tudi pri razvoju koordinacije oči in rok ter uči veščin logičnega razmišljanja . Otrok se nauči tudi koncentracije in potrpežljivosti .
POPOLNA ZA IGRO – vstavljanka je odličen način preživljanja prostega časa in zabave s starši ali vrstniki. Razporejanje slik s perlicami različnih barv je odlična zabava.
UČI – vstavljanka je zelo dobra tudi za učenje števil , pomaga pa vam lahko tudi pri izvajanju preprostih matematičnih operacij . Z njegovo pomočjo se bo otrok hitro naučil prepoznavanja barv in ustvarjanja geometrijskih likov.

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.