Komplet za okusen zajtrk

* toaster, rezina x2, jajce, marmelada, pladenj, sir, nož (imitacija)
* Set za zajtrk je odlična dopolnitev zabave za male kuharje, ki se radi igrajo doma, nakupujejo ali kuhajo.
* Otroci radi posnemajo odrasle in naš komplet jim bo to omogočil.

Izjemno “okusna” in barvita kolekcija je natančno izdelana, pastelne barve pa vplivajo na estetsko vrednost in s tem pritegnejo otrokovo pozornost in ga spodbujajo k igri.

19,89

Zaloga: Samo še 2 na zalogi

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

USTVARJALNA ZABAVA – s tem edinstvenim kompletom za zajtrk bo vaš otrok lahko pripravil okusno jed. Set vsebuje toaster, rezine popečenega kruha, ocvrto jajce, marmelado, pečen sir, nož in pladenj. Naprava ima regulacijo moči in ročico. Dovolj je, da otrok položi toast v opekač kruha in nato potegne za ročico, iz aparata pa skoči okusen hrustljav toast.
ZABAVA IN UČI – komplet otroku ne bo le omogočil, da se bo odlično zabaval, temveč mu bo omogočil tudi spoznavanje oblik, barv in dejavnosti, ki se izvajajo v odraslem življenju. Ob skupni zabavi lahko pripravi odličen zajtrk za starše ali vrstnike v vrtcu. Je odlična vaja ročnih spretnosti najmlajših in tudi idealen trening pred učenjem rezanja s pravim nožem in priprave jedi.
IDEJA ZA DARILO – set za pripravo posod za zajtrk je odlična ideja za darilo za otroka, tako za punčko kot za fantka. Zagotovilo bo veliko zabave, vaš otrok pa se bo počutil kot pravi kuhar! Njegove prijazne barve bodo zagotovo všeč vsakemu otroku.

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.