Avtomobilska steza ali tobogan za avtomobile

Več nivojski za avtomobile. Vašemu malčku bo prinesel veliko veselja. Razvija otrokove ročne spretnosti in domišljijo. Set vsebuje: elemente za sestavljanje steze, 8 avtomobilčkov. dim. tir: 32x9x48cm. dim. avtomobilčki: 4×3,5×1,3 cm.

19,69

Zaloga: Na zalogi

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

Tobogan z avtomobilsko stezo s parkiriščem 5 nadstropij + 8 avtomobilov

Fanatičen tobogan za avtomobile bo navdušil vsakega malega navdušenca nad štirimi kolesi. Organizirajte tekmovanje in poglejte, čigav avto bo hitrejši! Sprejmite izziv in spustite avto. Na poti vas čakajo vznemirljivi skoki iz enega nadstropja v drugo. Oglejte si, s kakšno natančnostjo avto potuje skozi vsako nadstropje. Pustite se prenesti vznemirljivi pustolovščini.

Steza je sestavljena iz 6 barvitih nivojev.

Odlična igrača, ki bo poskrbela za veliko veselja in zabave. Tor ni samo odlična zabava, ampak tudi oblika učenja in podpore pravilnemu razvoju otroka. Igra s toboganom spodbuja logično razmišljanje in podpira razvoj otrokovih ročnih spretnosti. Še več, skupna zabava na tekmovanju uči sodelovanja, učinkovite komunikacije ter porazov in zmag.

Odlično darilo za male ljubitelje avtomobilov.

Odlična zabava zagotovljena. Žive barve in pozornost do podrobnosti bodo navdušile še tako zahtevnega strokovnjaka za ekstremno vožnjo.

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.