Set za izdelavo zapestnic

* Komplet različnih perlic za izdelavo nakita bo otroku omogočil ustvarjanje pravljično pisanih zapestnic različnih oblik in z različnimi motivi.
* V kompletu je 11 različnih vrst perlic, večjih in manjših, različnih oblik.
* Če želite ustvariti zapestnico ali ogrlico, na vrvico, ki je v kompletu, napeljite perle in jih zavežite.

Komplet je izdelan s pozornostjo do vseh detajlov, zaradi česar je videti edinstven. Popoln kot darilo!

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let!

9,99

Zaloga: Samo še 2 na zalogi

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

ta edinstveni set bo zagotovo všeč vsaki deklici, ki ima rada nakit. V kompletu je veliko pravljično obarvanih perlic različnih oblik in barv. Zahvaljujoč njim lahko otrok sam izdela zapestnice, ki jih bo podaril nekomu od svojih bližnjih ali pa jih bo nosil sam.

ZNANOST IN ZABAVA – igra s perlicami pozitivno vpliva na otrokov razvoj, oblikuje njegove likovne sposobnosti ob razvoju domišljije, hkrati pa razvija koncentracijo; razvija ročne spretnosti in spodbuja ustvarjalnost ter uči skupinskega sodelovanja in izboljšuje socialne in integracijske sposobnosti pri igri z vrstniki.

PRENOSEN – komplet je lahek in priročen, zato ga otrok zlahka vzame s seboj v vrtec, k prijateljici. Set je priročnih dimenzij, zavzame malo prostora, zato je njegovo shranjevanje enostavno.

ORGANIZATOR – embalaža je v obliki organizatorja, ki omogoča varno shranjevanje majhnih delov v kompletu. Zahvaljujoč njej so kroglice ločene po barvah in vam jih ni treba zliti iz embalaže, npr. na tla, med igro.

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.