Konstrukcije – slamice – 1000 elementov

* Ustvarjalna zabava omogoča ne le razvoj številnih čutov in domišljije, ampak otroku nudi tudi dejavnost, ki ga dolgo časa pritegne in pomaga razviti prave strasti.
1000 elementov iz katerih lahko zgradite nešteto projektov.
* letalo, avto, hiša, ladja ali raketa, je mogoče narediti vsako od teh struktur.
* večbarvno: vijolični, oranžni, modri, turkizni, rumeni in roza, kar omogoča ustvarjanje prostorskih instalacij, ki navdušujejo ne le s svojo obliko, ampak tudi z barvami.

12,99

Zaloga: Samo še 2 na zalogi

Kategorija

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

Neomejena zabava! – v kompletu je kar 1000 raznobarvnih elementov različnih oblik in konektorjev. Dajejo še večje možnosti ustvarjanja prostorskih figur – 3D. Omogočajo ustvarjanje struktur, kot so trdne snovi, vozila itd. brez nevarnosti poškodb ali zloma.
KOMPLET UŽIVA IN UČI – kocke pozitivno vplivajo na otrokov razvoj, razvijajo ročne spretnosti in spodbujajo domišljijo, hkrati pa poskrbijo za zabavo otroka. Med igro otrok vadi tudi koncentracijo in vidno koordinacijo. Kompletu je priložen kot odlična ideja za darilo, na embalaži so kratka navodila, ki prikazujejo, katere primere konstrukcij lahko naredite iz elementov seta.
PRIVLAČNE BARVE – bloki so izdelani v 6 barvah, tako da lahko iz segmentov enotnih barv ustvarite zanimive strukture, celotne kreacije v eni barvi ali večbarvne dizajne.
TORBA – celoten komplet je pakiran v vrečki z zadrgo. Organizator bo otroku omogočil priročno shranjevanje in prenašanje kock, npr. na igrišče ali v vrtec.

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.