Bike trike fix mini tricikel 3v1 s pedali- rdeč

* Velika hitrost, adrenalin, veter v laseh (seveda skozi luknje na čeladi) in veliko veselja! Ta izdelek bo vašemu otroku zagotovil vse to!
* Mini tricikel 3 v 1 Trike Fix ponuja veliko zanimivih možnosti! Spremenil se bo v tri različna vozila!
* Najprej je tricikel, poganjalček! Ko boste pedala namestili v posebna držala in kolesa razmaknili ob straneh, bo nastalo udobno, stabilno vozilo, odlično za prve podvige na kolesih!
* Ko obvlada premikanje v prvi formi, je čas za drugo – tricikel! Namestite pedale v vtičnice na sprednjem kolesu in pustite, da vaš otrok divja!
* Čisto na koncu vašega malčka čaka najtežja naloga – zadnji kolesi se lahko zložita tako, da sta blizu eno drugemu. To bo od vašega otroka zahtevalo, da obdrži ravnotežje, in mu bo zagotovilo odlično lekcijo, preden se bo zapeljal s pravim dvokolesnim kolesom!

64,90

Zaloga: Samo še 2 na zalogi

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

Velika hitrost, adrenalin, veter v laseh (seveda skozi luknje na čeladi) in veliko veselja! Ta izdelek bo vašemu otroku zagotovil vse to!

Mini tricikel 3 v 1 Trike Fix ponuja veliko zanimivih možnosti! Spremenil se bo v tri različna vozila , odvisno od preferenc otroka in starša!

Prvi je tricikel, tekaško kolo! Ko boste pedala namestili v posebna držala in kolesa razmaknili ob straneh, bo nastalo udobno, stabilno vozilo, odlično za prve podvige na kolesih!

Ko obvlada premikanje v prvi formi, je čas za drugo – tricikel! Namestite pedale v vtičnice na sprednjem kolesu in pustite, da vaš otrok divja!

Čisto na koncu vašega malčka čaka najtežja naloga – zadnji kolesi se lahko zložita tako, da sta blizu eno drugemu. To bo od vašega otroka zahtevalo, da obdrži ravnotežje, in mu bo zagotovilo odlično lekcijo, preden se bo zapeljal s pravim dvokolesnim kolesom!

Zasnova omogoča popolno nastavitev krmila od 41 cm do 50 cm in sedeža v območju 31 – 38 cm. To vam bo omogočilo, da višino popolnoma prilagodite uporabniku, kar zagotavlja udobje in varnost.

Izdelek bo deloval pri vsakem otroku od 18 mesecev do 4 leta starosti! V tem dolgem obdobju mu bo prinesla ogromno zanimivih in prijetnih trenutkov!

Maksimalna obremenitev je 30 kg.

Zanimiv dizajn bo pritegnil pozornost najmlajših kolesarjev in jih spodbudil k igri! Enostavna oblika in moderen stil bosta všeč tudi staršem!

Tak tricikel je res odlična izbira za vsakogar! Najprej si velja zapomniti, da je gibanje zdravje! Igrača, ki bo vašega malčka spodbudila k sprehodom in telesni aktivnosti bo pripomogla k pravilnemu razvoju in ohranjanju ustrezne kondicije! Razvijal bo tudi občutek za ravnotežje, mišice celega telesa in motorično koordinacijo!

Prav tako bo odličen način, da svojega malčka seznanite s cestnimi pravili in varnim gibanjem po pločniku! Učenje skozi igro bo zagotovilo trajne rezultate!

Materiali, uporabljeni za izdelavo izdelka, zagotavljajo njegovo visoko vzdržljivost – zagotovo bo preživel številna družinska potovanja!

Barva: rumena

maks. teža otroka: 30 kg

Material:
kolesa: plastika + penaste gume
okvir: jeklo
krmilo: gumijasti ročaji.

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.