Voziček za dojenčke

Roza voziček za punčke, v katerem se bo vsak malček počutil kot pravi starš.
Pri oblikovanju je bilo poskrbljeno za vsako podrobnost: na voljo je premična streha, košara za drobnarije, varnostni pasovi in gumijast ročaj.
Dimenzije: 51,5 x 33 x 56 cm.

29,99

Zaloga: Na zalogi

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

Se skupaj sprehajata? Zakaj ne!

Vsak starš potrebuje voziček, tudi tisti, katerih otroci so mehki medvedki ali ljubke punčke. Sprehod je idealna priložnost za telesno aktivnost in krepitev odnosov z otroki.

Voziček za punčke je izdelek, ki bo zagotovo prišel prav vsaki mamici, pa tudi vsakemu malemu očku. Pravilna višina, ki ustreza višini otrok, poskrbi, da jim vožnja vozička ne bo predstavljala težav!

Udoben gumiran ročaj jim bo pomagal udobno držati celoten voziček, košara za različne dodatke pa vam bo omogočila spakiranje vseh potrebnih predmetov, ki vam lahko pridejo prav med sprehodom.

Ta voziček je zagotovilo varnosti za vsako punčko – premična strehica jo bo zaščitila pred škodljivimi sončnimi žarki, varnostni pasovi pa ji bodo omogočili varno sedenje med vsakim sprehodom.

Voziček je kljub temu, da je do iluzije podoben pravemu vozičku, veliko lažji in izjemno vodilen, tako da vaš malček ne bo imel težav med igro in bo lahko užival v druženju s svojo punčko.

Tehnični podatki:
* Premična strehica
* Gumijast ročaj
* Enojna kolesa
* Trakovi
* Košara za pribor
* Zaščita pred zlaganjem
* Zelo enostaven sistem zlaganja/razpiranja vozička

Vsi elementi izdelka so izdelani iz visokokakovostnih materialov – tako da ne bo težav, ko se vaš otrok odloči nositi več kot eno punčko, konstrukcija vozička bo mirno zdržala, veliko skupnih sprehodov!

Otroški voziček je odlična ideja za darilo za vsakega malčka, ki se rad igra s punčkami.

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.