Tabla z magnetnimi kroglicami – 380

Igrača je izredno enostavna za uporabo – delala bo tako mlajšim kot starejšim otrokom.
Dovolj je, da malček s pisalom popelje čez izbrane luknje in na njihovem mestu se bodo pojavile izbočene kroglice, ki bodo ustvarjale neverjetne kompozicije.
RAZVIJA – igra s tablo je odličen način za razvoj ročnih spretnosti, vadbo koordinacije oči in rok ter vadbo sposobnosti logičnega razmišljanja.
Otroci z igračo vadijo tudi potrpežljivost in koncentracijo.

19,99

Zaloga: Na zalogi

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

MAGNETNA TABLA, DO 380 LUKENJ & ŽOGIC – ta edinstven niz je popoln način, da ustavite dolgčas! Nanj lahko rišete kot na list papirja. Dovolj je, da se otrok s pisalom dotakne ustrezne luknje in žogica znotraj plošče se bo dvignila in zapolnila luknjo.
DO dvajset VZORCEV – 20 vzorčnih risb (srček, mucka, ladja, hiša, avto itd.) in posebno pisalo z magnetom, ki se nahaja v držalu ob strani deske. Vsako sestavo lahko preprosto izbrišete s stresanjem.

RAZVIJA – igra s tablo je odličen način za razvoj ročnih spretnosti, spretnosti, vadbo koordinacije oči in rok ter vadbo sposobnosti logičnega razmišljanja. Otroci z igračo vadijo tudi potrpežljivost in koncentracijo. To je kreativen način zabave s starši.
VARNO – magnetna podloga je varna za otroke. Žoge, ki so znotraj plošče, ne bodo izpuščene. Kot nalašč za otroke, ki so premajhni za navadne barvice ali barve (ker jih dajo npr. v usta).

SPECIFIKACIJA
barva: črna in rdeča;
Material; plastika / kovina;
število lukenj / kroglic: 380;

VKLJUČENA
tabla
pisalo;
20 predlog.

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.