Stolp iz slamic – 238 delni

* v kompletu je 120 različnih barvnih slamic (rdeča, oranžna, modra, zelena, rumena)
* 114 konektorjev,
* 4 penasta kolesa, kar omogoča izvedbo skoraj neštetih projektov. * sestavljanje vpliva na otrokov razvoj, razvija ročne spretnosti in spodbujajo domišljijo, hkrati pa zagotavljajo odlično zabavo za malčka.

9,99

Zaloga: Samo še 1 na zalogi

Kategorija

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

238 PREDMETOV! – v kompletu je 120 različnih barvnih slamic, 114 konektorjev, 4 penasta kolesa, kar omogoča izvedbo skoraj neštetih projektov. Priložena kolesa vam bodo omogočila popestritev strukture, npr. za izdelavo vozil, vozičkov itd.
KOMPLET UŽIVA IN UČI – sestavljanje vpliva na otrokov razvoj, razvija ročne spretnosti in spodbujajo domišljijo, hkrati pa zagotavljajo odlično zabavo za malčka. Med igro otrok vadi tudi koncentracijo in vidno koordinacijo.
PRIVLAČNE BARVE – slamice so izdelane v 5 barvah: rdeča, oranžna, modra, zelena, rumena, s čimer lahko ustvarite zanimive strukture, celotne kreacije v eni barvi ali večbarvne dizajne.
IDEJA ZA DARILO – komplet slamic je tudi odlična ideja za darilo, v paketu je nekaj primerov konstrukcij, ki jih lahko izdelate iz slamic, ki so v kompletu.

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.