Otroški igralni šotor Princeskin grad – roza

* Kraljevi šotor za otroke bo zagotovo všeč vsaki mali princeski, ki sanja o lastnem gradu.
* Lahko se uporablja kot prostor za shranjevanje igrač in šotor za igro na prostem.
* Okrasil bo otroško sobo in ji dal edinstveno vzdušje.
* Hitra postavitev.

19,99

Zaloga: Na zalogi

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

POPOLN ZA DOM IN VRT – ta kraljevi šotor za otroke bo zagotovo všeč vsaki mali princeski, ki sanja o lastnem gradu. Lahko se uporablja kot prostor za shranjevanje igrač in šotor za igro na prostem. Okrasil bo otroško sobo in ji dal edinstveno vzdušje.
VARNO – šotor je izdelan iz visokokakovostnega umetnega materiala, ki je odporen na poškodbe. Poleg tega ima stabilen okvir, ki bo vašemu otroku omogočil varno igro. Šotor nima ostrih robov, zato se otrok ne bo poškodoval.
PREBUJA DOMIŠLJIJO – šotor je popolna predstavitev kraljevega gradu. Ima čudovite barve, ki bodo otroke spodbudile k igri. Spodbuja ustvarjalno igro, ki vam omogoča razgibavanje domišljije. Otrok se lahko igra sam in z vrstniki, grad je velik – vanj bo šlo več otrok.
ENOSTAVEN ZA POSTAVITEV  – šotor je pakiran v posebno torbo z ročajem, ki omogoča enostavno prenašanje in ga naredi kompaktnega. Razstavljanje in zlaganje šotora je izjemno hitro in enostavno. Dovolj je, da izdelek vzamete iz torbe in vanj namestite okvir. Ne bo vam vzelo več kot 5 minut!

 

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.