Organizator za sedež (tudi zaščita)

* 7 RAZLIČNO VELIKIH ŽEPOV – v organizator zlahka spravite veliko najnujnejših stvari, kot so igračke, robčki, knjige, pijača – še posebej uporabno bo pri vožnji z otroci, takrat bodo vse potrebne stvari pri roki.
* HITRA MONTAŽA
* ENOSTAVNO ČIŠČENJE – če se organizator umaže, ga lahko obrišete z vlažnim robčkom, v primeru večje umazanije pa ga samo snamete in operete na nizki temperaturi, pa bo kot nov.
* ZAŠČITA SEDEŽA – organizator za avto vam ne omogoča le organiziranja najpotrebnejših stvari in lahkega dostopa do njih, temveč tudi odlično ščiti hrbtišče sedeža pred umazanijo zaradi umazanih čevljev. Je popolna rešitev za svetlo in temno oblazinjenje – lažje je očistiti organizator kot celoten sedež.

9,99

Zaloga: Samo še 2 na zalogi

SKU 5902802905680 Kategorija

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

7 RAZLIČNO VELIKIH ŽEPOV – v organizator zlahka spravite veliko najnujnejših stvari, kot so telefon, robčki, knjiga, pijača – še posebej uporabno bo pri vožnji z otroki, takrat bodo vse potrebne stvari pri roki.
HITRA MONTAŽA – avtoorganizator se hitro namesti na naslon sedeža. Zgornji del organizatorja se zapne z ježki v spodnjem delu vzglavnika sedeža, spodnji del organizatorja pa ima kljukice na trakovih.
ENOSTAVNO ČIŠČENJE – če se organizator umaže, ga lahko obrišete z vlažnim robčkom, v primeru večje umazanije pa ga samo snamete in operete na nizki temperaturi, pa bo kot nov.
ZAŠČITA SEDEŽA – organizator za avto vam ne omogoča le organiziranja najpotrebnejših stvari in lahkega dostopa do njih, temveč tudi odlično ščiti hrbtišče sedeža pred umazanijo zaradi umazanih čevljev. Je popolna rešitev za svetlo in temno oblazinjenje – lažje je očistiti organizator kot celoten sedež.

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.