Nagajive hodulje 2x v pakiranju

Hodulje so bile v svetu poznane že pred več tisoč leti. Izumili so jih, da so nekoliko višji. Z njimi so na primer prečkali potoke s suhimi nogami.
*Hodulje smo lahko našli v Afriki ali v času Majev.
*V starem Rimu so jih uporabljali ulični plesalci, v Franciji, na močvirnih območjih, pa pastirji.

* Umetnost ohranjanja ravnotežja na hoduljah/hoduljah je za majhnega otroka izziv, ki bi ga naš otrok moral brez težav obvladati. Ta igra trenira koordinacijo oči in rok ter sposobnost ohranjanja ravnotežja.

* Otrok ima možnost prosto postaviti nogo vanje in se z vsakim korakom dokaj stabilno dotakne tal. Poleg tega je veselje, da je malček malo nad tlemi.

** Pakirano po 4 kos. – 2 para v vsakem paketu.

9,99

Zaloga: Samo še 1 na zalogi

SKU IKX6174 Kategorija

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

Hodulje so bile v svetu poznane že pred več tisoč leti. Izumili so jih, da so nekoliko višji. Z njimi so na primer prečkali potoke s suhimi nogami. Kitajci so jih uporabljali v predstavah, kjer so na njih plesali in igrali mitske like.
Hodulje smo lahko našli v Afriki ali v času Majev.
V starem Rimu so jih uporabljali ulični plesalci, v Franciji, na močvirnih območjih, pa pastirji.

Umetnost ohranjanja ravnotežja na hoduljah/hoduljah je za majhnega otroka izziv, ki bi ga naš otrok moral brez težav obvladati. Ta igra trenira koordinacijo oči in rok ter sposobnost ohranjanja ravnotežja.

Otrok ima možnost prosto postaviti nogo vanje in se z vsakim korakom dokaj stabilno dotakne tal. Poleg tega je veselje, da je malček malo nad tlemi.

Za premikanje še vedno uporablja roke. Vsaka hodulja ima pritrjeno vrvico, ki vam omogoča, da jo pri vsakem koraku dvignete z nogo. Zahvaljujoč tej preprosti dejavnosti igranje na hoduljah ne trenira samo nog in občutka za ravnotežje, temveč tudi roke in motorično koordinacijo.

Zabavo lahko popestrite z dodajanjem dodatnih elementov. Po določitvi izhodišča in cilja pustimo otroka, da pride do nje na poljuben način. Traso postavimo, z obrati, krogi, nato tej trasi dodamo majhne ovire, ki jih bo otrok prevozil tako, da bo noge s hoduljami dvignil višje.

Hodulje lahko uporabljate za aktivno preživljanje časa na prostem, lahko pa se z njimi igrate tudi doma.

Dimenzije igrače: 16cm x 11,5cm x 6,5cm

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.