Morski svet – ulovi ga (les)

* Igra rib bo zagotovo vzbudila zanimanje pri najmlajših in vam omogočila veselo preživljanje prostega časa tudi v neugodnem vremenu!
* Zabava in uči. Otrok ima možnost loviti ribe in hkrati raziskovati vodni svet.
* tabla
* 8 lesenih morskih živali z magnetom
* 1 lesena ribiška palica z magnetom

Igra je zanimiv komplet, sestavljen iz niza, 8 morskih bitij in ribiške palice. Ribiška palica in morska bitja imajo majhne magnete, ki nedvomno naredijo zabavo bolj privlačno, prav tako pa olajšajo prijemanje.

15,72

Zaloga: Samo še 1 na zalogi

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

10 ELEMENTOV – v kompletu je tabla z 8 vodnimi živalmi s kovinskimi zatiči. V kompletu je ribiška palica, s katero lahko snamete živali z deske. Magneti so zelo močni, tako da bo tudi 3-letni otrok brez težav lovil ribe.

VPLIVA NA OTROKOV RAZVOJ – spodbuja domišljijo, razvija logično mišljenje in vidni spomin; uči povezovanja oblik in barv, vadi ročne spretnosti rok ter skozi skupno igro oblikuje socialno vedenje, kot sta sposobnost povezovanja in sposobnost sodelovanja v skupini.

VARNO – igrača je izdelana iz lesa, ima nežne robove, zaradi česar je varna za zdravje otroka, za razliko od igrač iz plastike.

PRIVLAČEN VIDEZ – na estetsko vrednost vpliva dobra izdelava ter žive, tople barve; otroku vzbudi zanimanje in ga spodbudi k večkratni uporabi.

SPECIFIKACIJA
– material: les;
– certifikati: CE, EN 71;

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.