Montessori abeceda z številkami

* komplet sestavlja lesena tabla s celotno abecedo in številkami,
* igra je ohranjena v živih barvah, zaradi česar spodbuja malčke k igri, spodbuja domišljijo najmlajših in spodbuja njihovo ustvarjalnost. Ta surovina izgleda dobro tako v naravni barvi kot pobarvana.

14,99

Zaloga: Samo še 1 na zalogi

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

ABECEDA IN ŠTEVKE – komplet sestavlja lesena tabla s celotno abecedo in številkami, ki imajo v obliki paličic z ustreznim številom krogcev. Lahko se vzame ven in prilagodi. Vse je urejeno v pravilnem vrstnem redu, od prve do zadnje črke abecede in od najnižje do najvišje številke.
ZABAVA IN UČI – lesene sestavljanke so odličen način za zabavo s starši. Zabavno je uskladiti obliko črke z utorom na številčnici, vendar jo je mogoče poljubno spreminjati in širiti z otrokovimi spretnostmi. S sestavljanko abecede in številk se otrok ne le nauči oblik črk in številk, ampak se jih lahko nauči tudi poimenovati. Je tudi odličen način za spoznavanje barv, vadbo zvokov in celo sestavljanje preprostih besed.
IZ LESA – lesene igrače so brezčasen predlog, ki bodo razveselile vsakega malčka. Sestavljanka je izdelana iz lesa in pobarvana z nestrupeno in zdravju malčka neškodljivo barvo, poleg tega pa je prekrita z gladkim zaščitnim premazom.
ŽIVE BARVE – igra je ohranjena v živih barvah, zaradi česar spodbuja malčke k igri, spodbuja domišljijo najmlajših in spodbuja njihovo ustvarjalnost. Ta surovina izgleda dobro tako v naravni barvi kot pobarvana.

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.