Leseni avto Kruzzel 7 v 1

Razvojna igrača, ki jo bo vzljubil vsak otrok. Lesen izobraževalni avto ni samo zabaven, ampak tudi poučen, kar se bo v prihodnosti zagotovo obrestovalo. Interaktivni leseni avtomobilček je barvit, kar buri domišljijo najmlajših in spodbuja njihovo ustvarjalnost.

  • avto
  • 3 x uganke
  • 5 x avtomobilčki

29,35 17,90

Zaloga: Na zalogi

Čiščenje skladišča - 40% na vse *do razprodaje zalog

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

IZOBRAŽEVALNA IGRAČA 7 v 1   poučna igrača za otroke Odlikuje jo 7 poučnih elementov za igro in učenje hkrati . Na voljo so avtomobilček, abakus, 2 x labirinta, sestavljanke, matematični valj in sortirnik oblik. Ta komplet bo razveselil vašega malčka!

ZABAVA ZA DOLGE URE    Avto vsebuje zanimive številke z nalogami za mlajše in starejše otroke. Poleg tega je na vrhu vesel, barvit preplet/labirint.

VESELO UČENJE  – z izobraževalnim avtomobilčkom se otrok lahko uči številk, uči šteti, vadi spomin, logično razmišljanje, rešuje preproste matematične naloge ali spoznava oblike.

SORTER – avto ima sortirnik oblik na strehi in stranski steni. Razvrščevalniku so priložene pisane kocke v 5 oblikah avtomobilov. Da bodo kocke pristale v avtomobilu, mora malček ustrezno kocko uskladiti z luknjo.  Streha se odpre, tako da lahko enostavno odstranite avtomobilčke iz notranjosti.

SPECIFIKACIJE –  material: les, kovina; mere: 34 x 16 x 14,5 cm; teža: 1.160 kg; teža paketa: 1.510 kg

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.