Kmetija z živalmi in 2 traktorja z priključki

* V kompletu sta 102 predmeta, ki bosta sestavljena ustvarila pravo kmetijo.
* Drevesa, ograje, traktorji, hlevi in ​​živali.
* To bo popolna igrača za vsakega malega ljubitelja kmetij.
* Enostavna postavitev.

34,65

Zaloga: Samo še 1 na zalogi

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

v kompletu sta 102 predmeta, ki bosta sestavljena ustvarila pravo kmetijo.
Sem spadajo: drevesa, ograje, traktorji, hlevi in ​​živali. To bo popolna igrača za vsakega malega ljubitelja kmetij. Set je izdelan iz visokokakovostne plastike, ki je lahka in hkrati trpežna. Izpolnila bo pričakovanja tudi najzahtevnejših otrok. Igrača je pakirana v estetski pisani škatli, ki je odlična za darilo.
ENOSTAVNA SESTAVA – maketa je izjemno enostavna za sestavo. Dovolj je, da povežete 4 kose plošče s pomočjo krogov, ki so nameščeni v njihovih spojih. Vsi majhni elementi, npr. drevesa, stisnjena v tablo, da se med igranjem ne prevrnejo. Bo velik izziv za otroke, ki radi sestavljajo konstrukcije in se med ročnimi igrami dobro počutijo.
PRENOSNI – škatla, v kateri je model, je opremljena s praktičnim in udobnim ročajem. Zahvaljujoč njej lahko otrok igračo odnese v vrtec, na dvorišče ali k prijatelju. Komplet je lahek, tako da bo otrok svojo igračo lahko nosil sam.
RAZVIJA – set pozitivno vpliva na intelektualni razvoj otroka, močno razvija njegove motorične sposobnosti, pomaga pri razvoju koordinacije rok in oči. Gradnja modela spodbuja njegovo domišljijo in odlično razvija ročne spretnosti.

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.