Igralna podloga – vodne živali 2

* od 3m +
* Rob blazine mora biti napihnjen z zrakom, sredina pa napolnjena z vodo.
* V notranjosti so pisane vodne živali, ki se bodo premikale pod vplivom gibov otroka, ki leži na njej.
* Je zelo enostavna za čiščenje, le obrišite ga z vlažno krpo in že je pripravljen za igro!
* Vodna podloga je popolna za kolike ali bolečine v trebuščku pri malčkih. Predmet napolnite s toplo vodo in otroka položite na trebuh z odejico ali plenico na vrhu. Malček bo poskrbel za zabavo, ki ga bo zamotila, podloga pa lajšala bolečine in nelagodje.

10,99

Zaloga: Na zalogi

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

NAPIHLJIVA VODNA PODLOGA – edinstvena vodna podloga za dojenčke je izdelana iz visokokakovostne plastike, ki zagotavlja izredno vzdržljivost. Rob blazine mora biti napihnjen z zrakom, sredina pa napolnjena z vodo. Po zlaganju zavzame malo prostora, zaradi česar jo lahko vzamete z otrokom na izlet ali počitnice. V notranjosti so postavljene pisane vodne živali, ki se bodo premikale pod vplivom gibov otroka, ki leži na njej. Je zelo enostavna za čiščenje, le obrišite jo z vlažno krpo in že je pripravljena za igro!
SENZORIKA – igra s podlogo je odlična vadba, ki bo omogočila razvoj otrokovega telesa in uma. Ribe bodo otroka zanimale in ga bodo naučile koncentracije in osredotočenosti. Zagotovo bo prišel prav pri učenju barv in vodne živali, ki plavajo znotraj podloge – vaja za koordinacijo oči. Je “čarobna” igrača, s katero boste svojega otroka popeljali v svet vodnih živali. Intenzivne barve bodo poskrbele, da bo otrok z radovednostjo opazoval risbe in figure na in v igrači.
POMOČ PROTI BOLEČINAM V TREBUHU – Vodna podloga je popolna za kolike ali bolečine v trebuščku pri malčkih. Predmet napolnite s toplo vodo in otroka položite na trebuh z odejico ali plenico na vrhu. Malček bo poskrbel za zabavo, ki ga bo zamotila, podloga pa lajšala bolečine in nelagodje. Priprava podloge za igro traja nekaj minut. Samo napolnite jo z zrakom in nato vanjo nalijte vodo. Igrača ne pušča, zato lahko pustimo vodo v njej brez skrbi za mokra tla.
VAJA KOORDINACIJA – Vaš dojenček leže na trebuhu razgibava mišice, ki skrbijo za pravilno držo, mišice hrbta, nog, rok in vratu. Zahvaljujoč premikajočim se vodnim živalim bo malček tam vadil koordinacijo oči in gibe vratu, ko jih bo gledal. Je idealna alternativa navadnim preprogam. Zagotavlja veselo zabavo in sprostitev.

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.