Grafična led tablica – Dino

* tabla za risanje in pisanje že od malih nog razvija ne samo umetniške in likovne sposobnosti.
* Spodbuja tudi čute za ustvarjalno igro,
* narišete lahko poljubne risbe ali uporabite šablone, ki so priložene kompletu.
* osnova vsebuje 5 LED diod, ki ustvarjajo veliko količino svetlobe, tako da je učinek fluorescence fenomenalen!

24,36

Zaloga: Samo še 1 na zalogi

Garantirano najnižja redna cena, v zadnjih 30 dneh.

Najlepša izbira

Montessori - lesenih igrač na spletu

Zadovoljstvo staršev

Veseli otroci veseli starši

Breplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€

GRAFIČNA TABLICA – tabla za risanje in pisanje že od malih nog razvija ne samo umetniške in likovne sposobnosti. Spodbuja tudi čute za ustvarjalno igro. Je igrača praktično brez omejitev – narišete lahko poljubne risbe ali uporabite šablone, ki so priložene kompletu. To ni samo privlačen način preživljanja časa, ampak ima tudi velik vpliv na intelektualni razvoj otroka in koordinacijo oči in rok. Ustvarjanje risb razvija ustvarjalnost in spodbuja prostorsko domišljijo. Malček trenira koncentracijo in ročne spretnosti.
LED OSVETLJAVA – osnova vsebuje 5 LED diod, ki ustvarjajo veliko količino svetlobe, tako da je učinek fluorescence fenomenalen! Kako se začeti zabavati? To je enostavno. Predlogo z risbo postavite v svetlobno polje. Na ploščo prerišite tisto, kar je na predlogi, s posebnimi fluorescenčnimi označevalci, če se vam zdi dovolj, lahko risbo naredite sami. Prižgi razsvetljavo. Barve markerjev se bodo spremenile, ko bodo izpostavljene svetlobi. Ne pozabite, da so najboljši rezultati vidni v temi.
PISALA SO FLUORESCENTNA – 4 fluorescentni flomastri imajo neonske barve, dodatno v temi spreminjajo barve pod vplivom svetlobe s table.
UDOBNA NAMESTITEV – tabla ima oporo, zahvaljujoč kateri jo lahko otrok postavi na mizo in barva, ne da bi jo držal v roki. To je odlična ugodnost za neomejeno zabavo.

Komentarji

Kaj stranke pravijo o nas

Ste bili z nakupom zadovoljni? Ocenite nas na naši Facebook strani.